jueves, 10 de octubre de 2013

FETHIYE

Després de 4 dies a Kalkan, vam decidir anar-hi a Fethiye, ja que ens havien parlat bé. Ens va venir a recollir el nostre couchsurfer Rahim, un noi que viu a una casa de 3 plantes en una zona molt tranquil·la. Aquest és un noi molt fumador, molt enganxat a la tele, al futbol  i a internet; però que ens va ajudar a fer-nos una ruta, i es va mostrar en tot moment molt generós. A més, estava acollint també a un senyor rus d'uns 60 anys que es va quedar vidu fa 5 anys, i que es va ficar a couchsurfing per tenir de tant en tant viatgers a casa seva i per així ell també estar amb gent quan viatja sol. Això del COUCHSURFING està sent de moment una eïna genial; ja que a part d'estalviar-te els llocs on dormir, et fiques directament a la vida del lloc on estàs, veus com viuen, menges com ells, t'expliquen tot el que vulguis, et guien per conéixer la zona donant-te consells perquè no t'estafin ni els taxistes ni ningú...A més comparteixes amb tot tipus de persones i els acabes agafant carinyo a tots sense prejudicis. Ho aconsellem a tothom!!!
Aquí vam anar a Oluleniz, que és com una entrada de mar que ni sembla el mar, sembla un llac enorme borejat de muntanyes. Hi ha plataformes de fusta al mig de l'aigua per poder nedar i kajak i activitats per fer...És un troç de paradís!!






Aquella nit vam anar a sopar a casa d'un altre noi que vam conéixer  a través de couchsurfing, que estava amb els seus amics...El Cambras va fer màgia i ell va tocar la guitarra i van cantar cançons turques.

Al dia següent vam anar a la Butterfly Valley, una platja que està en una vall, a la qual s'arriba en vaixell o baixant (escalant) per la muntanya durant 45 minuts...La situació d'aquesta platja era preciosa:





Aquesta és la paret que vam baixar, tot i que no ho sembli, no era per tant!! Però va resultar que després la platja estava plena d'abelles, sort que no ens vam posar nerviosos i no ens va picar cap!!


I tot el que vam baixar després s'havia de pujar...Així que aquesta sóc jo en arribar-hi a dalt...sort d'aquesta súper hamaca en aquest lloc tan especial!!
Aquella nit vam anar a veure una posta de sol ben maca i li vaim fer una amanida de mongetes i jo una truita de patates...El Cambras la màgia i jo les truites, cadascú ofereix el que pot, així que tornaré feta una professional!!!

I ja marxem de Fethiye a Estambul, a recollir les vises!!!! Fethiye ens ha enamorat, per ser un lloc tranquil, aumb unes platges maquíssimes i tot rodejat de muntanyes...La gent viu en cases unifamiliars pintades de colors diferents i n'hi ha un munt de parcs per a nens i de parcs per a fer exercici per a adults. BYE BYE!

No hay comentarios:

Publicar un comentario